jueves, 25 de abril de 2013

EL TRO A SANT JORDI


EL TRO A SANT JORDI




Hola a tothom!
Primer de tot, voldriem dirigir unes paraules des del nostre bloc per donar les gràcies a totes les persones que vàren comprar una rosa o un llibre a la paradeta del Tro de Falguera durant aquest passat dia de Sant Jordi. Cal destacar que moltes persones eren de Falguera i van optar per comprar la rosa a una de les entitats del seu barri, per això els hi volem agrair de manera molt especial.
Com molts de vosaltres ja sabeu, aquesta activitat la tenim present al calendari perquè creiem que la nostra entitat ha d’estar representada a la Plaça de la Vila en un dia tan important com és el Dia de Sant Jordi. Per una altra banda, cal dir que és una oportunitat per poder obtenir alguns recursos de cara a la nostra participació a les festes del barri Falguera del proper 7, 8 i 9 de Juny, a les quals us convidem des de ja.
I en segon lloc, també volem agrair el treball desinteressat dels membres de la colla que han fet posible que la jornada d’aquest passat dimarts hagi estat tot un èxit. Cal destacar el bon ambient i els moments molt divertits que vàrem pasar tots i totes des de primera hora del matí fins l’hora de plegar, cap allà les nou del vespre.
A continuación us deixem unes quantes fotos de la jornada i ens veiem la propera Diada de Sant Jordi!


    















No hay comentarios:

Publicar un comentario