jueves, 14 de febrero de 2013

CARNAVAL RUA PEL BARRI FALGUERA 2013

CARNAVAL –RUA PEL BARRI FALGUERA 2013

Aquest passat dissabte 9 de febrer al matí, la colla
El Tro de Falguera
va participar a la rua de carnaval organitzada pel
Club d’Esplai Sant Feliu
 ubicat al barri, i que es va iniciar a la porta del seu local, al carrer Rupert Lladó 3. La rua va transcòrrer pels carrers Rupert Lladó, Falguera, Prolongació Falguera, Sant Josep, Joan Antoni Samaranch, Jaume Ribas i Remigi Guix, finalitzant a la Plaça Alfons Comín on hi havia programat un concurs de disfresses i una disco carnaval per a que tothom poguès ballar.


La temàtica de la rua d'aquest any portava per títol "La Volta al Món", i tot el que va voler participar es va disfrassar amb les originals idees proposades des de l'Esplai, i durant tot el recorregut els tabalers del Tro de Falguera juntament amb els del propi Esplai, van aportar els ritmes a la rua fent-la encara molt més divertida, i els diables de la colla van cremar petards i van tirar confeti  per tots els carrers del barri per on vàren passar. Volem agraïr al Club Esplai Sant Feliu haver-nos convidat a participar a la rua del barri i l’obsequi que ens van lliurar a la Plaça Alfons Comín.



Igual que ho fem amb altres entitats de Falguera, esperem poder col·laborar conjuntament amb el Club d’Esplai Sant Feliu en futures activitats al barri.

No hay comentarios:

Publicar un comentario