sábado, 3 de noviembre de 2012

Guanyadors del I concurs de fotografia de Sant Feliu de Llobregat "FOTOFESTA"


Bona nit a tothom,

Ens posem en contacte amb tots vosaltres, en primer lloc per agrair-vos la vostra participació en la primera edició del concurs de fotografia "FOTOFESTA" organitzat per la nostra colla d'El tro de Falguera i comunicar-vos que totes les vostres fotografies han estat escollides per ser exposades al Bar de l'Ateneu durant el mes de novembre. Posteriorment, l'AVV Falguera també ens ha demanat que romanguin exposades al seu local ubicat a la Plaça Rafael Alberti. En segon lloc, per procedir a anunciar els guanyadors d'ambdúes categories:

  • Fotografia guanyadora en la categoria "La Festa de Tardor": "Sota el foc", de Lluís Remolà Pagès.

  • Fotografia guanyadora en la categoria "El tro de Falguera a la Festa de Tardor": "Ha arribat una nova colla a la ciutat", de Sergi Costa Farrés.


Per motius tècnics no hem pogut fer la comunicació al blog de la colla tal i com vàrem dir que fariem a les bases del concurs. Sentim les molèsties que aquest fet hagi pogut ocasionar.

Durant els propers dies us informarem d'el dia i l'hora del lliurement de premis i la inauguració de l'exposició, tot en un mateix acte al Bar de l'Ateneu.

Res més, agrair-vos de nou la vostra participació al concurs i destacar l'extraordinària qualitat de totes les fotografies presentades que ha fet dificil al jurat l'elecció de les guanyadores.

Enhorabona als guanyadors!

Rebeu una salutació ben cordial,

No hay comentarios:

Publicar un comentario